Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă marinadă Tandoori pentru carne de pui

Rețetă marinadă Tandoori pentru carne de pui
Rețetă marinadă Tandoori pentru carne de pui

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente


Pentru marinadă:
• 80 g iaurt
• 2 linguri ulei de canola
• 2 linguri suc de lămâie
• 3 căței de usturoi, tocați
• 1 lingură rădăcină de ghimbir proaspătă, tocată
• 1 lingură boia
• 1 lingură garam masala
• 1 linguriță chimen măcinat
• 1 linguriță coriandru macinat
• 1 linguriță pudră de curry
• 1 lingură sare
• 1 lingură piper
• un vârf de lingurita piper cayenne
• 8 pulpe de pui cu os

Descriere

Iaurtul din marinadă frăgezește preparatul și îi oferă o aromă specială.

Mod de preparare

1. Marinada Tandoori: Amestecați iaurt, ulei, suc de lămâie, usturoi, ghimbir, boia de ardei, garam masala, chimen, coriandru, pudră de curry, sare, piper și cayenne.

2. Pui Tandoori: Umpleți recipientul FoodSaver cu marinada și pui; rotiți supapa la setarea de marinare, conectați dispozitivul de etanșare FoodSaver și apăsați butonul de marinare. Lăsați sigilantul să ruleze un ciclu de 12 minute pentru a infuza carnea de pui cu marinadă.

3. Preîncălziți cuptorul la 200ºC. Tapetați tava de copt cu hârtie de copt și aranjați pulpele în tavă. 

4. Coaceți puiul timp de 30 până la 40 de minute.

Sfat: Această marinadă este perfecta pentru pui, dar o puteți folosi și pentru miel, fructe de mare și legume (cum ar fi conopida, vinetele și dovleceii).