Rețetă marinadă pentru carnea de pui cu bere by Alexandra Banu
 
                             
                    Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 100 ml bere (blondă sau brună, după gust) | 
| • 2 lg ulei de măsline | 
| • 1 lgț boia afumată | 
| • 1 lgț usturoi pudră | 
| • 1 lgț cimbru uscat | 
| • 1 lgț sos iute (opțional) | 
| • sare | 
| • piper | 
Descriere
                    Cu ajutorul aparatului de vidat, prepari o marinadă pentru carnea de pui cu arome intense și un gust picant delicios. Încearcă rețeta de marinadă cu bere și pregătește rapid pulpe de pui sau aripioare cu o textură fragedă!                
                
                        Mod de preparare
            Pasul 1: Amestecă ingredientele.
Pasul 2: Toarnă marinada peste aripioare sau pulpe de pui.
Pasul 3: Videază carnea și las-o în frigider pentru o oră.
            
            
            
        Pasul 2: Toarnă marinada peste aripioare sau pulpe de pui.
Pasul 3: Videază carnea și las-o în frigider pentru o oră.
Preparat cu
-200lei
    


 
                 
             
             
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
            
			 
                     
                     
				 
                 
                 
     
     
    