Rețetă marinadă pentru carnea de pui cu bere by Alexandra Banu
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 100 ml bere (blondă sau brună, după gust) |
| • 2 lg ulei de măsline |
| • 1 lgț boia afumată |
| • 1 lgț usturoi pudră |
| • 1 lgț cimbru uscat |
| • 1 lgț sos iute (opțional) |
| • sare |
| • piper |
Descriere
Cu ajutorul aparatului de vidat, prepari o marinadă pentru carnea de pui cu arome intense și un gust picant delicios. Încearcă rețeta de marinadă cu bere și pregătește rapid pulpe de pui sau aripioare cu o textură fragedă!
Mod de preparare
Pasul 1: Amestecă ingredientele.
Pasul 2: Toarnă marinada peste aripioare sau pulpe de pui.
Pasul 3: Videază carnea și las-o în frigider pentru o oră.
Pasul 2: Toarnă marinada peste aripioare sau pulpe de pui.
Pasul 3: Videază carnea și las-o în frigider pentru o oră.
Preparat cu
-200lei

