Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă chifteluțe cu dovlecel, porumb și brânză feta

Rețetă chifteluțe cu dovlecel, porumb și brânză feta
Rețetă chifteluțe cu dovlecel, porumb și brânză feta

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

10m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 dovlecel (ras și scurs de zeamă)
• 2 linguri de făină
• 2 ouă
• 1 linguriță praf de copt
• 60 g brânză feta (mărunțită)
• 125 boabe de porumb
• 1 fir de ceapă verde (tăiată mărunt)
• sare
• piper

Descriere

Vedeți ingredientele și rețeta pas cu pas pentru aceste chifteluțe vegetale. Vidați-le cu FoodSaver și păstrați-le mai mult timp la frigider, sau chiar la congelator.

Mod de preparare

1. Bateți ouăle, făina și praful de copt într-un castron mare, până se omogenizează.

2. Adăugați dovlecelul ras, brânza feta, ceapa verde și un praf de sare și piper.

3. Amestecați până se încorporează.

4. Cu o lingură, scoateți amestecul pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și modelați-l sub formă de chifteluțe.

5. Prăjiți chifteluțele într-o tigaie antiaderentă timp de aproximativ 10 minute.

6. Lăsați chifteluțele să se răcească, puneți-le într-o pungă FoodSaver și vidați-le cu ajutorul aparatului de vidat. Congelați sau păstrați la frigider.

Sfat: Serviți cu o salată verde sau cu prosciutto și ou prăjit, la micul dejun.