Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta muschi de vita cu sare de Himalaya, vin, usturoi, cimbru si piper, pe gratar

Reteta muschi de vita cu sare de Himalaya, vin, usturoi, cimbru si piper, pe gratar
Reteta muschi de vita cu sare de Himalaya, vin, usturoi, cimbru si piper, pe gratar

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

5m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Muschi de vita – 500 600 gr
• Vin demisec – 100 ml
• Ulei de masline – 30 ml
• Cimbru – 3 crengute
• Ceapa – 1 buc
• Sare grunjoasa – dupa gust

Mod de preparare

• fasoneaza si portioneaza muschiul de vita
• pune-l in caserola de marinare rapida FoodSaver impreuna cu vinul, uleiul de masline, sarea grunjoasa si ceapa
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• taie ceapa pe jumatate
• incinge gratarul si unge-l cu ceapa
• pregateste muschiul de vita pe fiecare parte
• infige un termometru de carne in interior si daca arata 55 - 57⁰C atunci este medium rare, daca arata 60 - 63⁰C este medium, iar 71⁰C este pentru well done
• las-o la odihnit cca 10 minute inainte de a o servi.

Pofta buna!