Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta frigarui cu piept de pui, ceapa rosie, iaurt si sofran, la gratar

Reteta frigarui cu piept de pui, ceapa rosie, iaurt si sofran, la gratar
Reteta frigarui cu piept de pui, ceapa rosie, iaurt si sofran, la gratar

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

7m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Piept de pui – 450 gr
• Ceapa rosie – 2 buc
• Iaurt grecesc – 6 linguri
• Sofran – 0
• 12 gr
• Sare si piper alb – dupa gust

Mod de preparare

• curata si taie pieptul de pui cubulete si pune-l in caserola de marinare rapida FoodSaver
• taie ceapa julien si adaug-o peste
• condimenteaza puiul cu sare si piper alb
• zdrobeste sofranul intr-un mojar si pune-l peste iaurt
• amesteca bine si pune peste pui
• amesteca totul cu mana pana ce puiul este imbibat in iaurt si ceapa
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• inmoaie betele de frigarui in apa pentru 1 ora si infige bucatile de pui (fara ceapa) pe acestea
• incinge gratarul (sau o tigaie grill) si pregateste-le; intoarce-le pe fiecare parte avand grija sa se gateasca uniform.

Pofta buna!