Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta burrito vegan

Reteta burrito vegan
Reteta burrito vegan

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

3m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Foi de tortilla (mari) – 2 buc
• Fasole rosie la conserva – 150 gr
• Ghimbir ras – 1/2 lingurita
• Ardei iute – 1/2 buc
• Ardei kapia copt – 1 buc
• Baby spanac – 40 gr
• Porumb la conserva – 50 gr
• Rosie – 1 buc
• Sare
• piper – dupa gust

Mod de preparare

• taiati ardeiul copt cubulete si puneti-l intr-un castron
• scoateti miezul rosiei si taiati-o cubulete
• tocati ardeiul iute marunt si puneti-l deasupra impreuna cu fasolea, porumbul, ghimbirul ras si rosia cubulete
• potriviti de sare si piper
• puneti baby spanac pe ambele foi de tortilla si peste el adaugati compozitie egala
• rulati si puneti fiecare burrito intr-un Panini Maker, sau in tigaie, pana se rumeneste pe fiecare parte si se sigileaza
• odata ce s-a racit, transferati burrito in caserola FoodSaver, atasati furtunul de vidare la caserola si aparatul de vidare FoodSaver si actionati functia „vidare"; puneti apoi caserola in frigider - acum puteti pastra mancarea fresh mai mult timp si totodata sa o luati cu voi la serviciu.

Pofta buna!