Reteta burrito vegan

Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
3m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Foi de tortilla (mari) – 2 buc |
• Fasole rosie la conserva – 150 gr |
• Ghimbir ras – 1/2 lingurita |
• Ardei iute – 1/2 buc |
• Ardei kapia copt – 1 buc |
• Baby spanac – 40 gr |
• Porumb la conserva – 50 gr |
• Rosie – 1 buc |
• Sare |
• piper – dupa gust |
Mod de preparare
• taiati ardeiul copt cubulete si puneti-l intr-un castron
• scoateti miezul rosiei si taiati-o cubulete
• tocati ardeiul iute marunt si puneti-l deasupra impreuna cu fasolea, porumbul, ghimbirul ras si rosia cubulete
• potriviti de sare si piper
• puneti baby spanac pe ambele foi de tortilla si peste el adaugati compozitie egala
• rulati si puneti fiecare burrito intr-un Panini Maker, sau in tigaie, pana se rumeneste pe fiecare parte si se sigileaza
• odata ce s-a racit, transferati burrito in caserola FoodSaver, atasati furtunul de vidare la caserola si aparatul de vidare FoodSaver si actionati functia „vidare"; puneti apoi caserola in frigider - acum puteti pastra mancarea fresh mai mult timp si totodata sa o luati cu voi la serviciu.
Pofta buna!
• scoateti miezul rosiei si taiati-o cubulete
• tocati ardeiul iute marunt si puneti-l deasupra impreuna cu fasolea, porumbul, ghimbirul ras si rosia cubulete
• potriviti de sare si piper
• puneti baby spanac pe ambele foi de tortilla si peste el adaugati compozitie egala
• rulati si puneti fiecare burrito intr-un Panini Maker, sau in tigaie, pana se rumeneste pe fiecare parte si se sigileaza
• odata ce s-a racit, transferati burrito in caserola FoodSaver, atasati furtunul de vidare la caserola si aparatul de vidare FoodSaver si actionati functia „vidare"; puneti apoi caserola in frigider - acum puteti pastra mancarea fresh mai mult timp si totodata sa o luati cu voi la serviciu.
Pofta buna!