Reteta burrito picant cu pui marinat la Food Saver

Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Piept de pui “inner file” - 500 g |
• Lipie de tortilla/libaneza – 3 buc |
• Boia dulce – ½ lingurita |
• Ulei de masline – 60 ml |
• Sos picant Sriracha – 1 lingura |
• Habanero – 1 buc |
• Fasole rosie “kidney” la conserva - 120 g |
• Patrunjel – 1 legatura |
• Rosii – 2 buc |
• Mozzarella – 120 g |
• Sare, piper – dupa gust |
Mod de preparare
- Taie pieptul de pui cubulete si pune-l in caserola de marinare Food Saver;
- Adauga deasupra ulei de masline, sare, piper, boia dulce si sos picant Sriracha;
- Amesteca bine si pune capacul;
- Marineaza folosind functia de marinare si lasa caserola la frigider 2 ore;
- Incinge o tigaie si trage puiul la tigaie;
- Coace Habanero, decojeste-l si toaca-l marunt;
- Adauga pieptul de pui pe foaia de tortilla/lipia libaneza;
- Pune deasupra fasole rosie, patrunjel tocat si habanero tocat;
- Scoate miezul rosiilor si toaca-le cuburi;
- Presara pe deasupra mozzarella data pe razatoare;
- Ruleaz-o bine si pune-o intr-un sandwich maker/Panini Maker Breville pana se sigileaza.
Preparat cu
-150lei
FoodSaver
Aparat de vidat alimente FFS016X-01, vidare uscata/umeda FoodSaver
Functie separata pentru sigilare
649,99lei
499,99lei
-150lei
Fii primul care lasa un comentariu!