Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Inchide

Reteta burrito picant cu pui marinat la Food Saver

Reteta burrito picant cu pui marinat la Food Saver
Reteta burrito picant cu pui marinat la Food Saver

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Piept de pui “inner file” - 500 g
• Lipie de tortilla/libaneza – 3 buc
• Boia dulce – ½ lingurita
• Ulei de masline – 60 ml
• Sos picant Sriracha – 1 lingura
• Habanero – 1 buc
• Fasole rosie “kidney” la conserva - 120 g
• Patrunjel – 1 legatura
• Rosii – 2 buc
• Mozzarella – 120 g
• Sare, piper – dupa gust

Mod de preparare

  • Taie pieptul de pui cubulete si pune-l in caserola de marinare Food Saver;
  • Adauga deasupra ulei de masline, sare, piper, boia dulce si sos picant Sriracha;
  • Amesteca bine si pune capacul;
  • Marineaza folosind functia de marinare si lasa caserola la frigider 2 ore;
  • Incinge o tigaie si trage puiul la tigaie; 
  • Coace Habanero, decojeste-l si toaca-l marunt;
  • Adauga pieptul de pui pe foaia de tortilla/lipia libaneza;
  • Pune deasupra fasole rosie, patrunjel tocat si habanero tocat;
  • Scoate miezul rosiilor si toaca-le cuburi;
  • Presara pe deasupra mozzarella data pe razatoare;
  • Ruleaz-o bine si pune-o intr-un sandwich maker/Panini Maker Breville pana se sigileaza.
Comentarii (0) pentru Reteta burrito picant cu pui marinat la Food Saver

Fii primul care lasa un comentariu!