Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă aripioare de pui cu boia iute, sweet chilly și miere

Rețetă aripioare de pui cu boia iute, sweet chilly și miere
Rețetă aripioare de pui cu boia iute, sweet chilly și miere

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

45m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Aripioare – 16 buc
• Boia iute – 1 linguriță rasă
• Sos de sweet chilli – 150 ml
• Sos de soia – 4 linguri
• Miere – 1 linguriță
• Usturoi – 4 căței zdrobiți
• Apă – 200 - 300 ml
• Ulei – 2 linguri

Mod de preparare

• pune aripioarele în caserola de marinare rapidă FoodSaver
• adaugă uleiul peste, împreună cu sosul de soia, cățeii de usturoi zdrobiți, sosul de sweet chilli
• închide caserolă, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marinează, apoi lasă caserolă la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru că aromele să se intensifice
• pune aripioarele într-o tavă de cuptor și adaugă și apă
• introdu tavă în cuptorul încins în prealabil la 180⁰C, pentru 45 minute
• întoarce aripioarele pe fiecare parte pentru a se găti uniform, în special în zona osului
• înainte de a fi gata, pune mierea pe deasupra pentru a se carameliza frumos
• scoate-le și servește-le alături de cartofi.

Poftă bună!