Reteta aripioare de pui cu boia iute, sweet chilly si miere

Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
45m
Temperatură
180
Calorii
-
Ingrediente
• Aripioare – 16 buc |
• Boia iute – 1 lingurita rasa |
• Sos de sweet chilli – 150 ml |
• Sos de soia – 4 linguri |
• Miere – 1 lingurita |
• Usturoi – 4 catei zdrobiti |
• Apa – 200 300 ml |
• Ulei – 2 linguri |
Mod de preparare
• pune aripioarele in caserola de marinare rapida FoodSaver
• adauga uleiul peste, impreuna cu sosul de soia, cateii de usturoi zdrobiti, sosul de sweet chilli
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• pune aripioarele intr-o tava de cuptor si adauga si apa
• introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 180⁰C, pentru 45 minute
• intoarce aripioarele pe fiecare parte pentru a se gati uniform, in special in zona osului
• inainte de a fi gata, pune mierea pe deasupra pentru a se carameliza frumos
• scoate-le si serveste-le alaturi de cartofi.
Pofta buna!
• adauga uleiul peste, impreuna cu sosul de soia, cateii de usturoi zdrobiti, sosul de sweet chilli
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• pune aripioarele intr-o tava de cuptor si adauga si apa
• introdu tava in cuptorul incins in prealabil la 180⁰C, pentru 45 minute
• intoarce aripioarele pe fiecare parte pentru a se gati uniform, in special in zona osului
• inainte de a fi gata, pune mierea pe deasupra pentru a se carameliza frumos
• scoate-le si serveste-le alaturi de cartofi.
Pofta buna!