Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă de marinadă clasică pentru antricot de vită

Rețetă de marinadă clasică pentru antricot de vită
Rețetă de marinadă clasică pentru antricot de vită

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Antricot de vită - aproximativ 1 kg

Pentru marinadă:
• 2 linguri ulei vegetal
• 2 linguri de sos Worcestershire
• 2 linguri sos de soia
• 1 lingură oțet alb
• 1 lingură ketchup
• 1 lingură muștar de Dijon
• 2 foi de dafin
• 2 lingurițe de piper
• 2 lingurițe de zahăr brun
• 1 linguriță sare
• 1 linguriță boia
• 1 linguriță praf de usturoi
• 1 linguriță praf de ceapă

Descriere

Pentru această marinadă se folosesc carne de vită și condimente bogate, pentru arome îndrăznețe.

Mod de preparare

1. Pentru marinadă: se amestecă ulei, sos Worcestershire, sos de soia, oțet, ketchup, muștar, foi de dafin, piper, zahăr brun, sare, boia de ardei, pudră de usturoi și praf de ceapă.

2. Umpleți recipientul FoodSaver cu marinada și carnea de vită; setați aparatul pentru marinare, timp de 12 minute.

3. Preîncălziți grătarul la mediu-mare; ungeți bine grătarul. Scoateți friptura din marinadă. Frigeți timp de 5 până la 7 minute, pe fiecare parte, pentru gatire medie sau până când se rumenește.

Sfat: Această marinadă este perfectă nu doar pentru antricot, ci poate fi folosită și pentru cotlete aromate de porc sau de miel.