Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețeta marinadă pentru carnea de miel, cu vin alb și verdețuri

Rețeta marinadă pentru carnea de miel, cu vin alb și verdețuri

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 6 bucăți pulpă de miel
• 50 ml ulei de măsline
• 50 ml zeamă de lămâie
• 100 ml vin alb
• 2 fire usturoi verde
• o mâna frunze de mentă proaspătă
• 3 fire de oregano proaspăt
• sare și piper după gust

Descriere

Aparatul de vidat alimente FoodSaver FFS017X-01 păstreză prospeţimea
alimentelor cu până la de 5 ori mai mult timp faţă de metodele
tradiţionale de conservare.
Pentru fripturi fragede și savuroase, condimentele și ierburile
aromatice pot face diferența. Folosind aparatul și caserola de marinare
rapidă FoodSaver poți marina carnea în doar câteva minute, în loc de
ore. Introduci ingredientele pentru marinadă în caserolă și folosești
funcția de marinare a aparatului. Procesul de vidare deschide porii
cărnii şi astfel sosul şi aromele pătrund mult mai rapid şi mai profund.

Mod de preparare

  • Pune bucățile de miel în caserola de marinare Food Saver;
  • Adaugă uleiul de măsline, zeamă de lămâie, vinul alb, usturoiul verde tăiat mărunt, menta tocată și crenguțele de oregano proaspăt;
  • Condimentează cu sare și piper după gust;
  • Închide capacul și adaugă furtunul aparatului Food Saver FFS017X-01 la caserolă;
  • Rotește butonul către direcția deschis și activează funcția auto de marinare;
  • La încheierea procesului de marinare, rotește butonul către direcția închis și scoate furtunul;
  • Lasă la frigider caserolă cel puțin 2 ore înainte de a pregăti carnea.