Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta Marinada pentru carnea de miel cu vin alb si verdeturi

Reteta Marinada pentru carnea de miel cu vin alb si verdeturi

Porții

6

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 6 bucati pulpa de miel
• 50 ml ulei de masline
• 50 ml zeama de lamaie
• 100 ml vin alb
• 2 fire usturoi verde
• o mana frunze de menta proaspata
• 3 fire de oregano proaspat
• sare si piper dupa gust

Descriere

Aparatul de vidat alimente FoodSaver FFS017X-01 păstreză prospeţimea alimentelor cu până la de 5 ori mai mult timp faţă de metodele tradiţionale de conservare.
Pentru fripturi fragede și savuroase, condimentele și ierburile aromatice pot face diferența. Folosind aparatul și caserola de marinare rapidă FoodSaver poți marina carnea în doar câteva minute, în loc de ore. Introduci ingredientele pentru marinadă în caserolă și folosești funcția de marinare a aparatului. Procesul de vidare deschide porii cărnii şi astfel sosul şi aromele pătrund mult mai rapid şi mai profund.

Mod de preparare

  • Pune bucatile de miel in caserola de marinare Food Saver.
  • Adauga uleiul de masline, zeama de lamaie, vinul alb, usturoiul verde taiat marunt, menta tocata si crengutele de oregano proaspat.
  • Condimenteaza cu sare si piper dupa gust.
  • Inchide capacul si adauga furtunul aparatului Food Saver FFS017X-01 la caserola.
  • Roteste butonul catre directia deschis si activeaza functia auto de marinare.
  • La incheierea procesului de marinare, roteste butonul catre directia inchis si scoate furtunul.
  • Lasa la frigider caserola cel putin 2 ore inainte de a pregati carnea.