Reteta marinada pulpe de pui superioare cu sos de stridii
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Ceapa – 3 buc |
• Vin rosu demisec – 300 ml |
• Sos de stridii – 50 ml |
• Sos de soia – 50 ml |
• Ulei de masline – 50 ml |
• Usturoi – 3 catei |
• Patrunjel uscat – 2 linguri |
• Zahar brun – 2 linguri |
• Apa – 100 ml |
Mod de preparare
- Se taie ceapa Julien si se pune intr-un bol;
- Adauga restul ingredientelor;
- Adauga totul in caserola de marinare Food Saver;
- Pune pulpele superioare de pui si pune-i capacul;
- Adauga furtunul aparatului Food Saver FFS017X-01 la caserola, roteste butonul catre directia deschis si activeaza functia auto de marinare;
- La incheierea procesului de marinare, roteste butonul catre directia inchis si scoate furtunul;
- Lasa la frigider cca 2 ore inainte de a pregati puiul;
Preparat cu
-300lei
FoodSaver
Aparat de vidat alimente FFS017X-01, vidare uscata/umeda FoodSaver
Spatiu depozitare rola, Cutter integrat
Videaza si sigileaza automat
• in stoc
PRP: 899,99lei
599,99lei
-300lei
Foarte buna reteta. Multumesc :D adauga un raspuns