Reteta frigarui de legume

Porții
10
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
5m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Dovlecel – ½ buc |
• Dovlecel zucchini – ½ buc |
• Ardei gras rosu – 1 buc |
• Ardei gras galben – 1 buc |
• Ciuperci mari – 3 buc |
• Rosii cherry – 8 buc |
• Ulei de masline – 4 linguri |
• Sumac – 1 lingurita |
• Boia dulce – ½ lingurita |
• Usturoi pudra – ½ lingurita |
• Sare |
• piper dupa gust |
Mod de preparare
• taiati ambele tipuri de dovlecei si ciupercile cuburi
• taiati ardeii felii in forma de patrat
• puneti toate legumele intr-un bol si stropiti-le cu ulei de masline
• adaugati sumac, boia, usturoi pudra, sare si piper si amestecati toate legumele bine
• puneti-le pe frigarui mici si pregatiti-le in tigaie sau pe grill
• odata ce s-au racit, puneti-le in caserola FoodSaver, atasati furtunul de vidare la caserola si aparatul de vidare FoodSaver si actionati functia „vidare"; puneti caserola in frigider - acum puteti pastra mancarea fresh mai mult timp si totodata sa o luati cu voi la serviciu.
Pofta buna!
• taiati ardeii felii in forma de patrat
• puneti toate legumele intr-un bol si stropiti-le cu ulei de masline
• adaugati sumac, boia, usturoi pudra, sare si piper si amestecati toate legumele bine
• puneti-le pe frigarui mici si pregatiti-le in tigaie sau pe grill
• odata ce s-au racit, puneti-le in caserola FoodSaver, atasati furtunul de vidare la caserola si aparatul de vidare FoodSaver si actionati functia „vidare"; puneti caserola in frigider - acum puteti pastra mancarea fresh mai mult timp si totodata sa o luati cu voi la serviciu.
Pofta buna!
Preparat cu
-200lei