Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta cartofi la cuptor

Reteta cartofi la cuptor
Reteta cartofi la cuptor

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

40m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• cartofi noi
• mici – 800 g
• boia dulce – ½ lingurita
• boia iute – ½ lingurita
• usturoi granulat – ½ lingurita
• cimbru uscat – 1 lingurita
• ulei de masline – 3 linguri
• sare si piper – dupa gust

Mod de preparare

• amestecati toate condimentele intr-un castronel
• spalati si curatati cartofii si apoi puneti-i intr-un bol
• stropiti-i cu uleiul de masline si condimentati-i bine cu mixul de condimente
• asezati-i bine intr-o tava de cuptor cu hartie de copt
• introduceti-i in cuptorul electric incins in prealabil la 180⁰C pentru cca 40-45 de minute (in functie de dimensiunea cartofilor) sau pana cand intra furculita foarte usor in ei
• odata ce s-a racit, puneti in caserola FoodSaver, atasati furtunul de vidare la caserola si aparatul de vidare FoodSaver si actionati functia „vidare". Puneti caserola in frigider. Acum puteti pastra mancarea fresh mai mult timp si totodata sa o luati cu voi la serviciu.

Pofta buna!