Rețetă cartofi la cuptor
Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
40m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
| • 800g cartofi noi mici |
| • ½ lgț boia dulce |
| • ½ lgț boia iute |
| • ½ lgț usturoi granulat |
| • 1 lgț cimbru uscat |
| • 3 lg ulei de măsline |
| • sare |
| • piper |
Descriere
Pregătește o rețetă de cartofi la cuptor în câțiva pași, iar musafirii îți vor confirma: aceștia sunt cei mai buni.
Mod de preparare
Pasul 1. Amestecă toate condimentele într-un castron.
Pasul 2. Spală și curăță cartofii și, apoi, pune-i într-un bol. Stropește-i cu uleiul de măsline și condimentează-i bine cu mixul de condimente.
Pasul 3. Pune cartofii într-o tavă de cuptor cu hârtie de copt.
Pasul 4. Pregătește cartofii la cuptor la 180⁰C pentru cca 40-45 de minute (în funcție de dimensiunea cartofilor) sau până când intră furculița foarte ușor în ei.
Pasul 2. Spală și curăță cartofii și, apoi, pune-i într-un bol. Stropește-i cu uleiul de măsline și condimentează-i bine cu mixul de condimente.
Pasul 3. Pune cartofii într-o tavă de cuptor cu hârtie de copt.
Pasul 4. Pregătește cartofii la cuptor la 180⁰C pentru cca 40-45 de minute (în funcție de dimensiunea cartofilor) sau până când intră furculița foarte ușor în ei.

