Cum sa videzi porumb dulce
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Porumb dulce - 2 buc |
Mod de preparare
- Curatati porumbul dulce proaspat, spalati-l si uscati-l cu prosoape de bucatarie.
- Taiati porumbul in jumatate.
- Puneti rola de pungi in aparatul de vidare.
- Trageti capatul rolei pana cand aprox. 10 mm se suprapun peste banda de etansare.
- Inchideti capacul si deplasati incuietoarea in pozitia activata si lumina de alimentare se aprinde.
- Apasati butonul de etansare, iar cand lumina se stinge, capatul rolei este etansat.
- Deblocati aparatul si trageti rola la lungimea dorita, apoi taiati punga cu ajutorul cutitului de rola.
- Puneti porumbul in punga si asezati capatul liber al pungii in tava de picurare.
- Inchideti din nou capacul si deplasati incuietoarea in pozitia activata, apoi apasati butonul de vidare si etansare.
- Procesul este finalizat cand lumina de vidare si etansare se stinge.
- Depozitati punga cu porumb in congelator.