Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Inchide

Cum sa videzi porumb dulce

Cum sa videzi porumb dulce

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Porumb dulce - 2 buc

Mod de preparare

  • Curatati porumbul dulce proaspat, spalati-l si uscati-l cu prosoape de bucatarie.
  • Taiati porumbul in jumatate.
  • Puneti rola de pungi in aparatul de vidare.
  • Trageti capatul rolei pana cand aprox. 10 mm se suprapun peste banda de etansare.
  • Inchideti capacul si deplasati incuietoarea in pozitia activata si lumina de alimentare se aprinde.
  • Apasati butonul de etansare, iar cand lumina se stinge, capatul rolei este etansat.
  • Deblocati aparatul si trageti rola la lungimea dorita, apoi taiati punga cu ajutorul cutitului de rola.
  • Puneti porumbul in punga si asezati capatul liber al pungii in tava de picurare.
  • Inchideti din nou capacul si deplasati incuietoarea in pozitia activata, apoi apasati butonul de vidare si etansare.
  • Procesul este finalizat cand lumina de vidare si etansare se stinge.
  • Depozitati punga cu porumb in congelator.