Cum sa videzi amestec de legume pentru iarna
Porții
2
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• 1 dovlecel |
• 1 zucchini |
• 1 vanata |
• 1 ardei gras galben |
• 1 ardei gras rosu |
Mod de preparare
- Spalati si uscati legumele cu prosoape de bucatarie.
- Taiati legumele cuburi mai mari.
- Puneti rola de pungi in aparatul de vidare.
- Trageti capatul rolei pana cand aprox. 10 mm se suprapun peste banda de etansare.
- Inchideti capacul si deplasati incuietoarea in pozitia activata si lumina de alimentare se aprinde.
- Apasati butonul de etansare, iar cand lumina se stinge, capatul rolei este etansat.
- Deblocati aparatul si trageti rola la lungimea dorita, apoi taiati punga cu ajutorul cutitului de rola.
- Puneti amestecul de legume in punga si asezati capatul liber al pungii in tava de picurare.
- Inchideti din nou capacul si deplasati incuietoarea in pozitia activata, apoi apasati butonul de vidare si etansare.
- Procesul este finalizat cand lumina de vidare si etansare se stinge.
- Depozitati punga cu legume in congelator.
Preparat cu
-300lei
FoodSaver
Aparat de vidat alimente FFS017X-01, vidare uscata/umeda FoodSaver
Spatiu depozitare rola, Cutter integrat
Videaza si sigileaza automat
• in stoc
PRP: 899,99lei
599,99lei
-300lei