Reteta frigarui picante cu piper cayenne, ulei de masline, usturoi si menta tocata

Porții
3
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
10m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Piept de pui – 450 gr |
• Piper cayenne – ½ lingurita |
• Boia afumata – ½ lingurita |
• Ulei de masline – 50 ml |
• Usturoi – 4 catei (zdrobiti) |
• Menta proaspata tocata – 8 9 frunze |
• Fresh de lime – 100 ml |
• Coriandru proaspat tocat – cca 1 lingura |
• Ghimbir proaspat ras – ½ lingura |
• Sare si piper dupa gust |
Mod de preparare
• curata si taie pieptul de pui cuburi
• pune-l in caserola de marinare rapida FoodSaver
• adauga toate ingredientele inauntru si amesteca bine
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• inmoaie betele de frigarui in apa pentru 1 ora si infige bucatile de pui pe acestea
• incinge gratarul (sau o tigaie grill) si pregateste-le; intoarce-le pe fiecare parte avand grija sa se gateasca uniform.
Pofta buna!
• pune-l in caserola de marinare rapida FoodSaver
• adauga toate ingredientele inauntru si amesteca bine
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• inmoaie betele de frigarui in apa pentru 1 ora si infige bucatile de pui pe acestea
• incinge gratarul (sau o tigaie grill) si pregateste-le; intoarce-le pe fiecare parte avand grija sa se gateasca uniform.
Pofta buna!