Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta frigarui picante cu piper cayenne, ulei de masline, usturoi si menta tocata

Reteta frigarui picante cu piper cayenne, ulei de masline, usturoi si menta tocata
Reteta frigarui picante cu piper cayenne, ulei de masline, usturoi si menta tocata

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

10m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Piept de pui – 450 gr
• Piper cayenne – ½ lingurita
• Boia afumata – ½ lingurita
• Ulei de masline – 50 ml
• Usturoi – 4 catei (zdrobiti)
• Menta proaspata tocata – 8 9 frunze
• Fresh de lime – 100 ml
• Coriandru proaspat tocat – cca 1 lingura
• Ghimbir proaspat ras – ½ lingura
• Sare si piper dupa gust

Mod de preparare

• curata si taie pieptul de pui cuburi
• pune-l in caserola de marinare rapida FoodSaver
• adauga toate ingredientele inauntru si amesteca bine
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• inmoaie betele de frigarui in apa pentru 1 ora si infige bucatile de pui pe acestea
• incinge gratarul (sau o tigaie grill) si pregateste-le; intoarce-le pe fiecare parte avand grija sa se gateasca uniform.

Pofta buna!