Reteta ceafa de porc cu lamaie, menta, usturoi verde, tarhon proaspat si vin alb

Porții
4
Complexitate
1
Pregătire
Gătire
10m
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
• Ceafa de porc – 1 kg |
• Fresh de lamaie – 50 ml |
• Menta proaspata |
• tocata – 8 10 frunze |
• Usturoi verde |
• tocat – 1 legatura |
• Tarhon proaspat |
• tocat – 6 7 fire |
• Vin alb demisec – 50 ml |
• Ulei de masline – 50 ml |
• Sare – dupa gust |
Mod de preparare
• portioneaza ceafa de porc si pune-o in caserola de marinare rapida FoodSaver
• adauga peste aceasta fresh-ul de lamaie, menta proaspata, usturoiul verde si tarhonul, toate tocate in prealabil, vinul alb demisec si uleiul de masline
• potriveste de sare si amesteca foarte bine totul
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• pregateste-o pe gratar cca 3 - 5 minute pe fiecare parte – carnea de porc se serveste well done (bine facuta).
Pofta buna!
• adauga peste aceasta fresh-ul de lamaie, menta proaspata, usturoiul verde si tarhonul, toate tocate in prealabil, vinul alb demisec si uleiul de masline
• potriveste de sare si amesteca foarte bine totul
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• pregateste-o pe gratar cca 3 - 5 minute pe fiecare parte – carnea de porc se serveste well done (bine facuta).
Pofta buna!