Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Reteta ceafa de porc cu lamaie, menta, usturoi verde, tarhon proaspat si vin alb

Reteta ceafa de porc cu lamaie, menta, usturoi verde, tarhon proaspat si vin alb
Reteta ceafa de porc cu lamaie, menta, usturoi verde, tarhon proaspat si vin alb

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

10m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Ceafa de porc – 1 kg
• Fresh de lamaie – 50 ml
• Menta proaspata
• tocata – 8 10 frunze
• Usturoi verde
• tocat – 1 legatura
• Tarhon proaspat
• tocat – 6 7 fire
• Vin alb demisec – 50 ml
• Ulei de masline – 50 ml
• Sare – dupa gust

Mod de preparare

• portioneaza ceafa de porc si pune-o in caserola de marinare rapida FoodSaver
• adauga peste aceasta fresh-ul de lamaie, menta proaspata, usturoiul verde si tarhonul, toate tocate in prealabil, vinul alb demisec si uleiul de masline
• potriveste de sare si amesteca foarte bine totul
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• pregateste-o pe gratar cca 3 - 5 minute pe fiecare parte – carnea de porc se serveste well done (bine facuta).

Pofta buna!