2 rețete de marinade pentru carnea de porc
Porții
1
Complexitate
Pregătire
Gătire
Temperatură
Calorii
-
Ingrediente
|
Marinadă 1: |
| • 2 buc. fleică de porc (1 kg în total) |
| • 300ml vin rose |
| • sare |
| • 1 ceapă tăiată julien |
| • 3 căței usturoi tocat |
| • 50 ml ulei de măsline |
| • piper |
| • 4-5 frunze salvie tocată |
|
Marinadă 2: |
| • 1,2 kg ceafă de porc |
| • 2 căței usturoi tocat |
| • 60 ml sos de soia |
| • 50 ml ulei de măsline |
| • piper |
| • 1 legătură coriandru proaspăt |
| • 300 ml apă |
Descriere
Încearcă aceste două tipuri de marinadă pentru carnea de porc și vei avea parte de o friptură suculentă, cu un gust delicios!
Mod de preparare
Marinadă 1:
Marinadă 2:
- Adaugă ingredientele într-o caserolă FoodSaver.
- Videază.
- Depozitează în frigider pentru două ore.
- Pune apoi carnea la cuptor pentru 1 oră, la 160 de grade, acoperită cu folie de aluminiu, apoi 30 min la 180 de grade descoperită.
Marinadă 2:
- Adaugă ingredientele în caserola de marinare.
- Videază.
- Depozitează în frigider pentru două ore.
- Pune apoi carnea se bagă la cuptor pentru 1 oră, la 180 de grade, acoperită cu folie de aluminiu, apoi 10 min descoperită.


Fii primul care lasa un comentariu!