Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă frigărui cu legume și carne de pui marinată în iaurt by Prăjiturela

Rețetă frigărui cu legume și carne de pui marinată în iaurt by Prăjiturela
Rețetă frigărui cu legume și carne de pui marinată în iaurt by Prăjiturela

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

Temperatură

high

Calorii

-

Ingrediente

• 3 bucăți de piept de pui tăiate cuburi de 3/3 cm
• 300 ml iaurt
• 2 linguri muștar clasic și 1 lingură muștar de Dijon

câte o linguriță: sare, oregano, usturoi, boia, piper
• 1 dovlecel mic tăiat cuburi și sărat
• 2-3 șalote sau cepe mici tăiate bucăți
• 1 gogoșar/ardei roșu tăiat bucăți de 3/3 cm

Descriere

Prăjiturela a pregătit o rețetă extraordinară:  frigărui cu legume și carne de pui  marinată în iaurt! Carnea iese fragedă și aromată și este o masă de care se va bucura întreaga familie, pregătită cu foarte puțin efort!

Mod de preparare

1. Într-un bol încăpător amestecați iaurtul cu muștarul și mirodeniile, adăugați puiul și amestecați-l bine.

2. Puneți totul într-o pungă de vidare și vidați - dați la rece pentru o oră.

3. După perioada de marinare, puneți pe frigărui: pui, ceapă, pui, ardei, pui, dovlecel, pui.

4. Încingeți cuptorul funcția "pui" și puneți cele 8 frigărui pe 2 tăvițe.

5. Lăsați-le în cuptor până sunt rumenite, apoi savurați-le că atare.