Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă de brioșe cu porumb și brânză

Rețetă de brioșe cu porumb și brânză
Rețetă de brioșe cu porumb și brânză

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 1 cană făină
• 30g de brânză cheddar rasă
• 125g boabe de porumb din cutie, scurse
• 2 cepe verzi, tăiate felii subțiri
• ½ cană lapte
• 1 ou
• 40g unt topit
• 2 lingurițe suplimentare de porumb
• 2 linguri suplimentare de brânză cheddar rasă.

Descriere

Rețeta de brioșe cu porumb și brânză se prepară ușor și este ideală atât pentru micul-dejun, cât și ca gustare.

Mod de preparare

 1. Preîncălziți cuptorul la 180°C. Ungeți o tavă pentru brioșe cu 6 forme.
2. Puneți făina, brânza, porumbul, ceapa verde și untul într-un castron.
3. Bateți laptele și oul într-un vas. Se adaugă la amestecul de făină și se amestecă până se omogenizează.
4. Împărțiți amestecul în tava pregătită. Se presară porumbul și brânza suplimentară.
5. Puneți brioșele în cuptor.
6. Coaceți timp de 25 de minute sau până când sunt gata. Scoateți imediat din tavă și răciți pe un grătar.
7. Puneți în pungi FoodSaver și sigilați cu aparatul de vidat VS3190X-0 FoodSaver. Congelați sau păstrați la frigider.