Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Carne de vită marinată în stil Barbacoa

Carne de vită marinată în stil Barbacoa
Carne de vită marinată în stil Barbacoa

Porții

1

Complexitate

Pregătire

Gătire

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• 2 linguri pastă de roșii
• 1 lingură oțet de vin roșu
• 1 lingură coajă de portocală
• 1 lingură suc de portocale
• 1 lingură coajă de lime
• 1 lingură suc de lămâie
• 1 lingură pudră de achiote sau pudră de annatto
• 1 lingură pudră de chili ancho
• 1 linguriță chimen măcinat
• 1 linguriță praf de usturoi
• 1 linguriță oregano uscat
• 1 lingură fiecare sare și piper
• 1/4 linguriță piper cayenne
• 1 kg tocană de vită
• 1 ceapă tocată
• 2 linguri de cimbru proaspăt tocat mărunt
• 1 1/2 căni bulion de vită cu conținut redus de sodiu, pentru gătit
• 2 linguri coriandru proaspăt tocat mărunt, pentru servire
• felii de lime, pentru servire
• Orez, pentru servire

Descriere

Servită cu orez, această vită fragedă gătită în stil Barbacoa va deveni mâncarea preferată a familiei tale.

Mod de preparare

1. Amestecați într-un bol pasta de roșii cu oțet, coaja de portocale, suc de portocale, coaja de lime, suc de lime, pudră de achiote, pudră de chili ancho, chimen, pudră de usturoi, oregano, sare, piper, piper cayenne.
2. Condimentele se amestecă împreună cu carne de vită, ceapă și cimbru.
3. Vidați într-o pungă FoodSaver și depozitați la congelator timp de 24 de ore sau folosiți caserola pentru Marinare pentru a marina în doar 25 de minute.
4. Pentru un gust excelent, gătiți acest preparat într-un vas sub presiune, timp de 30 de minute.
5. Desprindeți carnea cu 2 furculițe și amestecați înapoi în sos. Serviți cu coriandru și felii de lime peste orez.

Preparat cu