Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă pulpe superioare cu sos de soia, ceapă, usturoi, ghimbir, ulei de susan

Rețetă pulpe superioare cu sos de soia, ceapă, usturoi, ghimbir, ulei de susan
Rețetă pulpe superioare cu sos de soia, ceapă, usturoi, ghimbir, ulei de susan

Porții

4

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

45m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Pulpe de pui superioare curățate – 1 kg
• Fenicul – 1/2 buc
• Ceapă albă – 1 buc
• Usturoi – 4 căței
• Ghimbir proaspăt ras – 1/2 linguriță
• Ulei de susan – 1 lingură
• Apă – 200 - 300 ml
• Sos de soia – 4 5 linguri

Mod de preparare

• pune pulpele de pui în caserola de marinare rapidă FoodSaver
• toacă feniculul cubulețe foarte mici și pune-l deasupra
• zdrobește usturoiul și adaugă-l și pe acesta
• pune și ceapa tăiată cuburi în prealabil
• adaugă ulei de susan, sos de soia și ghimbir proaspăt ras
• închide caserola, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marinează, apoi lasă caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele să se intensifice
• unge grill-ul și pregătește pulpele pe grill, întorcându-le de maximum 2 ori pe fiecare parte
• totodată le poți pregăti și în cuptor – pune-le într-o tavă, adaugă apă și introdu-o în cuptorul încins în prealabil la 180⁰C.

Poftă bună!