Contul meu
Cosul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Marinada pentru carnea de miel, by La PrajiturEla

Marinada pentru carnea de miel, by La PrajiturEla

Porții

2

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

15m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Marinada pentru friptura de miel (pentru o pulpa de 1,5 - 2 kg)
• Usturoi
• Zeama a doua portocale
• Zeama unei lamai
• Ulei de masline - 100 ml
• Ierburi de provance (amestec de oregano, busuioc, cimbru) - 2 lingurite
• Turmeric - ½ lingurita
• Cuisoare macinate - ½ lingurita
• Chimen macinat - ½ lingurita
• Sare - 1 lingurita
• Dafin - 2 frunze
• Enibahar - 4 - 5 boabe
• Supa de oase/vegetala - 200 ml

Mod de preparare

  • Se amesteca intr-un bol toate ingredientele (mai putin frunzele de dafin si boabele de enibahar)
  • Cu compozitia obtinuta se maseaza bine carnea
  • Se pune carnea in caserola pentru marinare 2 L, se adauga si frunzele de dafin impreuna cu boabele de enibahar, se monteaza dispozitivul de vidare si se lasa Aparatul de vidare V3840-I sa-si faca treaba; vidarea alimentelor este complet automata: se introduce punga de vidare in fanta, iar aparatul ajusteaza setarile, videaza si sigileaza, totul in mod automat.



Pofta buna!