Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă frigărui picante cu piper cayenne, ulei de măsline, usturoi și mentă tocată

Rețetă frigărui picante cu piper cayenne, ulei de măsline, usturoi și mentă tocată
Rețetă frigărui picante cu piper cayenne, ulei de măsline, usturoi și mentă tocată

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

10m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Piept de pui – 450 gr
• Piper cayenne – ½ linguriță
• Boia afumată – ½ linguriță
• Ulei de măsline – 50 ml
• Usturoi – 4 căței (zdrobiți)
• Mentă proaspătă tocată – 8 - 9 frunze
• Fresh de lime – 100 ml
• Coriandru proaspăt tocat – cca 1 lingură
• Ghimbir proaspăt ras – ½ lingură
• Sare și piper după gust

Mod de preparare

• curăță și taie pieptul de pui cuburi
• pune-l în caserolă de marinare rapidă FoodSaver
• adaugă toate ingredientele înăuntru și amestecă bine
• închide caserola, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marineaza, apoi lasă caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele să se intensifice
• înfige bucățile de pui pe bețele de frigărui
• încinge grătarul (sau o tigaie grill) și pregătește-le; întoarce-le pe fiecare parte având grijă să se gătească uniform.

Poftă bună!