Contul meu
Coșul meu

Nu ai niciun produs in cos.

Închide

Rețetă frigărui la grătar cu piept de pui, ceapă roșie, iaurt și șofran

Rețetă frigărui la grătar cu piept de pui, ceapă roșie, iaurt și șofran
Rețetă frigărui la grătar cu piept de pui, ceapă roșie, iaurt și șofran

Porții

3

Complexitate

1

Pregătire

Gătire

7m

Temperatură

Calorii

-

Ingrediente

• Piept de pui – 450 gr
• Ceapă roșie – 2 buc
• Iaurt grecesc – 6 linguri
• Șofran – 12 gr
• Sare și piper alb – după gust

Mod de preparare

• curată și taie pieptul de pui cubulețe și pune-l în caserola de marinare rapidă FoodSaver
• taie ceapa julien și adaug-o peste
• condimentează puiul cu sare și piper alb
• zdrobește șofranul într-un mojar și pune-l peste iaurt
• amestecă bine și pune peste pui
• amestecă totul cu mâna până ce puiul este îmbibat în iaurt și ceapă
• închide caserola, activează funcția de vidare a aparatului de vidare FoodSaver și marinează, apoi lasă caserola la frigider pentru 15 - 20 de minute, pentru ca aromele să se intensifice
• înfige bucățile de pui (fără ceapă) pe bețele de frigărui
• încinge grătarul (sau o tigaie grill) și pregătește-le; întoarce-le pe fiecare parte având grijă să se gătească uniform.

Poftă bună!